torsdag 10. januar 2013

Siste innlegg

Da var vi begynt på et nytt år, og som følger av det så er dette min siste foto time. Nå denne våren så skal jeg begynne med trykk.

Dette halvåret med foto har vært kjempe kjekt og lærerikt! Noen ganger er det litt lite å gjøre for oss som jobber fort, men det har bare vært positivt. Da får vi utforske kamera enda mer, vi kan ta flere eksempler, og prøve oss litt ekstra i Photo Shop (noe som jeg ikke kunne fra før av). Som jeg skrev har jeg lært masse. Jeg har lært hvordan jeg bør bruke kamera, og har funnet ut at det er ganske enkelt å bruke det, så det er noe jeg kommer til å gjøre mer, om det er å ta bilder i familieselskap så må jeg nok stille litt på ISOen slik at det blir bedre lys. Jeg har også lært en del om Photo Shop, noe som er kjempe kjekt, men også ganske vanskelig i begynnelsen men når en har holdt på så viser det seg å være ganske enkelt!

Nå kommer jeg til å slutte å blogge, men lar bloggen være her slik at hvis jeg eller noen andre trenger hjelp til kamera innstillinger, eller hjelp i Photo Shop så kan jeg eller du swippe innom!Ett bilde av meg!

Snakkes!

- Malene Beate

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar